Veelgestelde vragen over FIFA Points kopen

Wat is FifaPuntenKopen.com?
Wij zijn grote fans van de game FIFA. Wij verkopen zelf geen FIFA points, we leveren wel een handig overzicht van verkopers waar je veilig points kunt kopen. Zo koop jij betrouwbaar en goedkoop FIFA punten via het internet.


Wat is FUT?
FUT staat voor FIFA Ultimate Team. Een van de meeste populaire spelmodussen in FIFA. In FIFA Ultimate Team bouw je je eigen topteam op. Je kunt daarbij FIFA Punten gebruiken.


Hoe werkt het kopen van FIFA punten?

Op onze pagina hoe werkt FIFA Punten kopen hebben wij dat voor je uitgelegd. Geen zorgen, het is heel simpel.


Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

Dat verschilt per website. Meestal kun je met iDEAL en PayPal betalen. Dat zijn de meest bekende betaalmethodes in Nederland. De Belgische betaalmethodes Bancontact is vaak ook beschikbaar. Daarnaast zijn er veel andere betaalmethodes beschikbaar zoals Skrill en Paysafecard.


Is er een kans dat mijn account gebanned wordt?

Als je FIFA points koopt via de door ons aanbevolen websites is dat vrijwel niet mogelijk. Die gevallen zijn bij ons in ieder geval niet bekend. Let er wel op dat er een verschil is tussen FIFA points kopen en FIFA coins kopen. Bij FIFA coins kopen is er namelijk wel een kans op een ban.

Het blijft ten alle tijde je eigen verantwoordelijkheid.


Hoe snel worden de FIFA Points geleverd?
Meestal worden de FIFA punten digitaal geleverd binnen vijftien minuten. Dat betekent dat je een code ontvangt in je e-mail, daarmee kun je de FIFA Points op je FIFA Ultimate Team account zetten.


 

Waar kan ik FIFA Punten kopen?

FIFA Punten kun je via onze homepage kopen: fifa punten kopen. Kies daar de spelcomputer waarop jij FIFA speelt. Of kies hieronder direct je console:

FIFA Points kopen voor:


Kan ik ook FIFA Coins kopen? En waar?

Ja, je kunt ook FIFA Coins kopen. Echter is de kans op een ban dan wel groter. Maar FIFA Coins zijn ook goedkoper dan FIFA Points. Je kunt FIFA Coins ook gebruiken in FIFA Ultimate Team. Voor FIFA Coins zijn er echter veel slechte aanbieders op internet. Daarom raden wij je aan om via fifacoinskopen.com je coins te kopen. Dat is een website die FIFA Coins webwinkels vergelijkt en beoordeeld op betrouwbaarheid.