hoe werkt het kopen van fifa punten

Uitleg – Hoe werkt het kopen van FIFA Punten?

Wat zijn FIFA Punten? Waarvoor gebruik je FIFA Punten? Wat is het verschil tussen FIFA Coins en FIFA Points? We leggen het allemaal uit. Hoe werkt het kopen van FIFA Punten? Lees hier alles over FIFA Points voor FIFA Ultimate Team.

In deze video zie je hoe je FIFA punten koopt:

Hier lees je een stap-voor-stap uitleg hoe je FIFA Punten met iDEAL koopt.

Wat zijn FIFA Punten?

Een eenvoudige maar goede vraag: wat zijn FIFA Punten? FIFA punten kun je gebruiken in de spelmodus FIFA Ultimate team. Je kunt FIFA punten verdienen door wedstrijden te spelen en uitdagingen te behalen. Daarnaast kun je ook FIFA punten kopen. FIFA punten zijn precies hetzelfde als FIFA points, het is puur de vertaling van het Nederlands naar het Engels.

Wanneer je genoeg FIFA punten hebt, dan kun je deze gebruiken. Met de FIFA punten kun je pakjes kaarten kopen in FIFA Ultimate Team. In de pakjes kaarten zitten allerlei soorten spelers en attributen waarmee je je team kunt opbouwen. De snelste manier om een goed team op te bouwen is door FIFA punten kopen.

Wat is FIFA Ultimate Team?

FIFA Ultimate Team is een spelmodus in het meest populaire voetbalspel te wereld: FIFA. De online spelmodus is de laatste jaren zeer populair. In FIFA Ultimate Team kun je je eigen club opbouwen met profvoetballers. De profvoetballers kun je ontvangen door pakjes kaarten te kopen met FIFA punten. Het doel is om het beste team samen te stellen en daarmee toernooien en competities te winnen.

Ook op de transfermarkt van FIFA Ultimate Team kun je spelers kopen en verkopen. Het kopen en verkopen van de spelers op de transfermarkt doe je met FIFA Coins. Het kopen van pakjes kaarten waar spelers in zitten doe je met FIFA Points.

Waarvoor gebruik je FIFA punten?

Je gebruikt FIFA punten dus in de online spelmodus FIFA Ultimate Team. Het gebruik ervan is heel eenvoudig. Met FIFA punten kun je pakjes kaarten kopen. In de pakjes kaarten zitten spelers en attributen. Je kunt zeer zeldzame en goede spelers ontvangen, maar ook minder goede spelers die niet zo zeldzaam zijn zitten in de pakjes kaarten.

Met de FIFA punten kun je verschillende soorten pakjes kaarten kopen. De pakjes verschillen in inhoud en prijs. Zo zijn er goedkopere pakjes met minder zeldzame items. Voor de duurde pakjes krijg je zeldzamere items.

Wat is het verschil tussen FIFA Coins en FIFA Points?

Een veelgestelde vraag is: wat is het verschil tussen FIFA Coins en FIFA Points? Dit is een vrij makkelijk te beantwoorden vraag.

Met FIFA Points koop je pakjes kaarten. Je koopt daarmee dus nieuwe items. FIFA Points kun je verdienen door wedstrijden te spelen, maar ook door ze te kopen.

FIFA coins gebruik je op de transfermarkt. Je verkoopt en koopt daarmee ‘tweedehands’ spelers. Dat wil zeggen dat ze niet nieuw uit een pakje kaarten kopen. Met FIFA Coins kun je namelijk geen pakjes kaarten kopen.

Hoe koop je FIFA Punten? Hoe werkt het kopen van FIFA Punten?

Je kunt heel makkelijk FIFA punten verdienen door ze te kopen. Maar hoe koop je FIFA punten?

  • Optie 1 is om FIFA punten via het officiële FIFA Ultimate Team dashboard te kopen. Dat is ook de duurste manier.
  • Optie 2 is de goedkoopste manier. Dit doe je door FIFA punten op internet te kopen. Via deze website vergelijk je makkelijk waar je veilig, betrouwbaar en goedkoop FIFA punten kunt kopen. Je ontvangt dan een digitale voucher met een code. Met deze code kun je de FIFA Points ontvangen in je FIFA Ultimate Team menu. Zeer makkelijk dus en veel goedkoper. Kies je console en bekijk waar je FIFA punten kopen kunt.