Over ons

Wie zijn wij? Wij zijn fanatieke FIFA gamers met een passie voor FIFA Ultimate Team.

Wij zijn FIFA Nerds

Sinds FIFA 10 bevatten de FIFA games de spelmodus FIFA Ultimate Team. Vanaf dat moment spelen wij FIFA Ultimate Team. Wij zijn de FIFA nerds.

Het creëeren van het beste team was onze hobby. En het is nog steeds onze hobby. Wij hebben veel tijd en geld in het spel gestoken. Dat doen we nog steeds, maar nu op een betere manier.

Voorheen kochten wij FIFA punten in het FUT dashboard. Dat kostte ons veel geld. Maarja, het was onze passie, dus geld spendeerden we wel.

Van hobby tot het delen van kennis

Tot op de dag van vandaag spelen wij FIFA Ultimate Team. Het was en is onze grote hobby. Echter kwamen wij er in 2018 achter dat het veel goedkoper kan.

Via het internet zijn FIFA points veel goedkoper te krijgen. Dat wisten wij niet. We vertelden het onze vrienden in het voetbalteam. Het nieuws ging als een lopend vuurtje.

Echter al snel bleek dat er ook onbetrouwbare FIFA punten webwinkels zijn op internet. Binnen het voetbalteam werd dit met elkaar gedeeld. Wij ontdekten dat er een handjevol betrouwbare webwinkels zijn.

Van Facebook tot website

Veel vrienden vroegen ons wat de beste webwinkels waren. Toen wij deze vraag steeds vaker kregen besloten wij onze kennis te delen. Eerst met name via Facebook. Daarna via deze website.

Elk jaar updaten we deze website omdat we veel positieve reacties krijgen. Zo koop jij dus betrouwbaar en eenvoudig je FIFA punten via het internet.

Bekijk waar jij je points het beste kunt halen:

Heb je echter een vraag, of opmerking? Contacteer ons dan gewoon via de contact pagina.