fifa points kopen voor pc

FIFA Points kopen voor PC

FIFA Points kopen voor PC? Dat kan! Wij hebben de beste aanbieders voor jou op een rij gezet. Maak direct je keuze met deze handige vergelijking van FIFA Points webshops.

Waar FIFA Punten kopen voor PC?

Wij hebben verschillende webshops vergeleken voor FIFA Points kopen voor PC. Bekijk hieronder welke webshops wij hebben getest en wat de resultaten zijn.

1) MMOGA

Deze grote webshops uit Duitsland verkoopt games en toebehoren over de hele wereld. De webshop is één van de best beoordeelde wereldwijd. Het bijzondere is dat ze naast een zeer goede klantenservice ook enorm scherpe prijzen bieden.

Op reviewwebsite Trustpilot heeft de webwinkel een gemiddelde beoordeling van 8,5. Deze gemiddelde beoordeling is gemaakt voor meer dan 13 duizend mensen. Dit geeft dus wel aan dat MMOGA een enorm goede keuze is voor het kopen van FIFA Points.

Veilig, goedkoop en snel FIFA punten kopen voor PC? Bekijk dan snel het aanbod op MMOGA.

2) Startselect

Sinds 2009 is Startselect actief op de gamers markt. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf verkoopt games en toebehoren via de digitale weg. Je ontvangt je bestelde product dus direct. Inmiddels is het bedrijf actief in maar liefst 15 landen in Europa. Het voordeel van Startselect is dat zij één dedicated pagina hebben voor FIFA Points. Daardoor vind je erg gemakkelijk wat je zoekt.

Bekijk het FIFA Points aanbod op Startselect.

3) G2A

Ook G2A is een groot platform met vele klanten wereldwijd. Dit platform heeft onder andere een kantoor in Nederland en een hoofdkantoor in Hong Kong. Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht in Polen.

G2A verkoopt in tegenstelling tot MMOGA zelf geen producten. De website is een bemiddelingsplatform tussen kopers en verkopers. Er zijn dus vele verkopers die producten verkopen op G2A. Een soortgelijk idee als het bekende Marktplaats.nl. Echter is de koper erg goed beschermd op G2A. In de meeste gevallen ontvang je gewoon wat je besteld. Mocht het een keer voorkomen dat je niets ontvangt, dan kun je een volledige vergoeding aanvragen. Over het algemeen staat de service van G2A als zeer goed en veilig bekend.

Bekijk het aanbod op G2A.

Gelijk FIFA Points kopen voor PC

Geen zin om lange beoordelingen te lezen? Bekijk dan gewoon het onderstaande lijstje met webshops voor FIFA Points kopen voor PC. Dit lijstje geeft de uitkomst van de FIFA punten webwinkeltest weer. Het aanbod van webshops is nog vrij beperkt, dat komt omdat points niet veel op internet worden verkocht.

    1. MMOGA
    2. Startselect
    3. G2A